Algebehandling af tag, facader og fliser

Algebehandling af tag, facade & flisebelægning​​​​

Algebehandling af tag – facade – flisebelægning

​GA Service tilbyder effektiv algebekæmpelse til private, erhverv, boligselskaber og offentlige institutioner. Vores arbejdsområde er hele Midt- og Vestjylland, fx i Herning og Holstebro. Skal dit tag, facade og fliser give et positivt indtryk, så tilbyder vi effektivt og nænsom algebehandling, som sikrer, at overfladerne ikke lider overlast.

Algebehandling af tag – hvornår?

Med en algebehandling får du den flotte farve frem på taget igen. Algebehandlingen trænger ind i taget og modvirker forekomsten af alger i op mod 9 måneder. Kom skaderne i forkøbet, og bestil en rensning og/eller en algebehandling af dit tag. Når taget skal behandles, vil det være en fordel at få renset tagrenderne i samme omgang.

Hvorfor er algebehandling nødvendigt?

Algebehandling giver taget en længere levetid. Alger, mos og skidt skæmmer bygningen, men værre er det, at alger og mos holder taget fugtigt. De virker som en svamp, der lader fugten sive ned i tagkonstruktionen, og det øger nedbrydningsprocessen. Samtidig vil rødderne langsomt arbejde sig ind i taget, hvilket kan give frostsprængninger.

Vi tilbyder også:
Stubfræsning | Brolægning | Hækklipning | Træfældning | Græsslåning

Beskyt din træterrasse

Det fugtige danske klima sætter sit spor på træterrasserne. Der kommer alger til, som gør træet kedeligt at se på og meget glat at færdes på. Vi renser nænsomt dit træværk med vand i tryk og temperatur afstemt med træets beskaffenhed. Efter rensningen dukker træet op i sin oprindelige farve og glød. Når træterrassen er renset i bund, skal den beskyttes, så den fremstår pæn og ren så længe som muligt. En algebehandling dræber alger, mos og lav og forebygger, at de kommer igen.

Behandling af alger på din facade

En facade fyldt med alger, mos og skidt er trist og grim, men det kan også ødelægge muren. De forskellige alger og arter af mos viser sig som grønne, sorte, gule og hvide pletter. Med det fugtige danske vejr bliver de fleste facader, specielt facader mod nord, angrebet af alger, mos og lav – og de er skadelige. De virker som en svamp, der kan lade fugt sive ind i hulmuren.

Algebehandling – efterbehandling og imprægnering

Vores algebehandling er yderst nænsom, og efterlader bolig, fliser, tag eller facade flot og rent, efter vi har været forbi. Efter en algebehandling og eventuelt facaderens kan vi imprægnere overfladen, så mos og alger holdes væk fra facaden i længere tid.

Efter vi har renset taget/facademur, kan vi imprægnere taget eller facaden. Det gør murværk og taget robuste og mindre modtagelige for alger fremover. Vi kan tilbyde markedets bedste imprægnering, som er testet og godkendt.

Egenskaber ved imprægneringen

  • Kan anvendes fra 3 til 35 grader
  • Er total vandafvisende, og giver vandtæthed efter 24 timer
  • Påføres med lavtrykssprøjte eller pensel
  • Hindrer alge og mosbegroning på facade, fliser og tag, da overfladerne ikke opfugtes

Vil du se billeder af vores arbejde?

Kontakt os og kom i gang med algebehandling

Trænger dit tag eller din facade til en kærlig hånd? Når du kontakter os, får du både gode råd og vejledning samt en god pris på algebehandling.

Hør mere om vores priser for:

  • Algebehandling af tag
  • Algebehandling af facade og skilte
  • Algebehandling af flisebelægning
  • Algebehandling af træ-emne som stakit, porte, terrassegulv m.m.
  • Algebehandling af solpaneler

Kontakt os på telefon (+45) 20 14 64 80 for at høre mere om vores priser og ydelser. Du kan også henvende dig på e-mail gerthavemand@gmail.com eller gennem vores kontaktformular.