Brolægning

Vi udfører brolægning af høj kvalitet

Er du på udkig efter en dygtig brolægger? Så er du havnet det helt rigtige sted. Lige her hos GA Service står vi klar til at hjælpe dig med enhver form for brolægning. Vi servicerer primært kunder fra Herning, Holstebro og Ringkøbing, men kommer naturligvis også gerne udenfor disse områder.

Uanset om du skal have lavet en ny belægning i din indkørsel eller en lille sti i haven, så står vi klar til at varetage opgaven professionelt. Vi kan løse både store og små opgaver, og du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har brug for kompetent hjælp.

Hvad koster brolægning?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad brolægning koster, da det varierer fra opgave til opgave. Vores priser afhænger både af, hvilken type af brolægning vi skal udføre, hvilke materialer der skal anvendes, samt hvor mange kvadratmeter der er tale om. Hos os er du dog altid garanteret en billig pris pr. m2, uanset hvad opgaven lyder på.

Vores dygtige brolægger står altid klar med kompetent vejledning og gode råd til dig. Således er du sikker på at finde den bedst mulige løsning til din opgave. Vi leverer altid løsninger af høj kvalitet og til den aftalte tid. Derudover rydder vi naturligvis op efter os selv, når opgaven er færdig.

Skal vi lave en aftale?

Skal vi hjælpe dig med brolægning, eller har du spørgsmål til os? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står altid klar til at tage en god snak med dig, og vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan kontakte os på telefon (+45) 20 14 64 80, e-mail gerthavemand@gmail.com eller via vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.

 

Vi tilbyder også:
Stubfræsning | Brolægning | Hækklipning | Træfældning | Græsslåning | Algebehandling