​Send os en mail

gerthavemand@gmail.com

Ring til os i dag

20 14 64 80

​Plantearbejde
​​​

Vi servicerer både boligselskaber, grundejerforeninger, kommuner og privat kunder.

​Plantning af træer

Der findes mange spændende træer, og det kan være svært at vælge. Lad GA Service hjælpe dig med at plante de rette træer, der tager hensyn til alle forhold.

Ved valg af trætype er det vigtigt at tage hensyn til plads-, lys- og jordbundsforhold. Temperatur- og vindforhold kan også have betydning.

Tænk desuden på hvor mange år du vil vente på, at træet får en vis størrelse. Jo ældre og større træet er, når det plantes, jo hurtigere vokser det sig stort og flot. Det betaler sig at bruge tid på at træffe det rigtige valg. 

Plantning af hæk og pur

Vi har maskineri til at rydde den gamle hæk. Det er væsentlig lettere end opgravning med håndkraft. Vi kan også vejlede dig i, hvilken ny hæk du skal vælge – og vi planter den selvfølgelig for dig. Hækplanter findes i flere forskellige størrelser; fra små helt unge planter til store færdighæk-planter, som har kraftig forgrening og en stor rodklump. 

Plantning af buske og stauder

​Vi planter alle former for buske og stauder og anlægger bede.

Blomsterbede kan anlægges og tilplantes, så de stiller forskellige krav til vedligeholdelse. Det er således muligt at have mange planter i uderummet, uanset om man ønsker at bruge lidt eller meget tid på vedligeholdelsen. Et haveanlæg med minimal vedligeholdelse kan sagtens være rig på planter.​

Ring til GA Service og få et godt tilbud på telefon 20 14 64 80, eller skriv en mail til gerthavemand@gmail.com.

Firmaoplysninger

GA Service

CVR: 27875173

​Søndervang 11

6973 Ørnhøj

Kontaktoplysninger​

Telefon: 20 14 64 80

E-mail: gerthavemand@gmail.com

Bank: Vestjysk Bank

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt