Ejendom

Behandling i ejendom

Erhverv/butik – boligforeninger – andelsforeninger – ejerforeninger

Behandling af tag, facade, flisebelægning m.m.

Intet projekt er for stort eller småt.

Vi udfører en bred vifte af opgaver for boligforeninger, virksomheder, herregårde, slotte, statslige og offentlige institutioner. Vi renser, algebehandler og imprægnerer tage, facader, fliser og træterrasser. GA Service er vant til at imødekomme meget forskelligartede ønsker, krav og behov.

Rådgivning

Efter første kontakt kommer vi ud og ser på opgaven sammen med jer. Under besøget rådgiver vi jer til den bedst mulige løsning ud fra mange års erfaring fra bygge- og anlægsbranchen og vores indgående kendskab til materialerne. Efterfølgende får I et tilbud på opgaven.

Facader

Bygningers facader er hårdt udsat for vejr, vind og forurening. Facaderne bliver triste og grå med pletter af mos, alger og lav. Det efterlader et kedeligt indtryk af virksomheden.

Ring og få et uforpligtende tilbud på rensning af bygningens facader. Vi renser facaderne med almindeligt vand og vandtryk afstemt med materialet beskaffenhed. Resultatet er forbløffende. Efterfølgende behandler vi facaderne, så alger, mos og lav forsvinder. Behandlingen mindsker muligheden for, at de får tag i materialet igen.

Efter en rensning og algebehandling gør en imprægnering underværker. Imprægneringen giver en vandafvisende overflade, som beskytter mod fugt, frostskader, pletter og snavs på lang sigt, men er samtidig diffusionsåben, så materialet kan ånde.

Vi tilbyder samme løsning på dine fliser, støttemure, træterrasser og tage.

Ring og få et uf​orpligtende tilbud på ejendomsservice eller viceværtservice.

Kontakt os og få et tilbud

Kunne du tænke dig at modtage en mere konkret pris? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 20 14 64 80, e-mail gerthavemand@gmail.com eller via vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.