Facaderens

Facaderens og algebehandling udføres grundigt og effektivt​

Er din facade angrebet af alger?

Så lad os hjælpe dig med at få en flot facade igen. Hos GA Service har vi mange års erfaring inden for blandt andet facaderens og tagrens, ligesom vi også er eksperter inden for fliserensning.

Algebehandling er et af vores kerneområder, og vi behandler blandt andet tage, facader og flisebelægninger, hvor vi fjerner mosbelægninger, alger og flisepest. Vi kører ud til private, kommuner, boligforeninger og virksomheder i Herning og Holstebro, men vi dækker også hele Midt- og Vestjylland.

Undgå skader og få en flot facade med facaderensning

En facade der bærer præg af mos, alger og skidt er trist og ikke særlig indbydende at se på. Derudover kan det i værste fald også ødelægge husets mur, og det er derfor vigtigt at få foretaget en grundig facaderens.

De forskellige arter af mos og alger viser sig som henholdsvis sorte, gule, grønne og hvide pletter. På grund af det fugtige danske vejr bliver de fleste facader angrebet af både lav, mos og alger, og det gælder i særlig høj grad facader, der vender mod nord.​

Alger og mos virker på samme måde som svamp, der kan medføre, at fugt udefra siver ind i hulmuren. Uden en grundig algebehandling og facaderens risikerer du, at dit hus bliver ramt af frostsprængninger.

Kom i stedet for skaderne i forkøbet og bestil en tid til en grundig og effektiv facaderensning hos os.

Efter facaderens og algebehandling kan vi foretage en imprægnering af facaden, så der går længere tid, før mos og alger kommer igen.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på facaderens

Uanset om du har et hus eller en bygning af mursten eller træ, kan vi fjerne mos og alger med vores facaderens. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud.

Du skal bare ringe til os på telefon (+45) 20 14 64 80, skrive til vores e-mail gerthavemand@gmail.com eller bruge vores kontaktformular.