Fliserens i Herning, Holstebro og omegn

Fliserens – dine fliser vil fremstå som nye!

Har du behov for fliserens i Herning, Holstebro eller omegn? GA Service tilbyder grundig og nænsom fliserens for private, erhverv samt offentlige institutioner i Herning, Holstebro samt resten af Midt- og Vestjylland – og altid til en god pris.

Hvorfor få foretaget en fliserens?

Dit hus, dine bygninger eller din butik er dit ansigt udadtil og sender et signal til dine kunder og gæster. Derfor ønsker mange at holde deres flisebelægning pæn med en fliserens, der inkluderer algebehandling og imprægnering.

Vi renser dine fliser effektivt og nænsomt, så dine fliser kommer til at fremstå som nye uden at lide overlast. GA Service renser fliser både i indkørslen, på terrassen og gangstier. Vores professionelle rensning fjerner både alger, mos og flisepest.

Fliserens mod alger og pest på fliserne

Fliser er pænest, når de ser nye ud, men det kan være svært at rense fliserne grundigt, uden at overfladen tager skade. Vi behandler din terrasse nænsomt og alligevel med stor effekt, når vi udfører en fliserens. Efter fliserensningen skal fugerne igen fuges med fugesand, der påny stabiliserer fliserne og forhindrer frøukrudt.

Fliserens, algebehandling og imprægnering af dine fliser er en god investering. Det gør dine fliser robuste og mindre modtagelige for alger og flisepest. Samtidig giver du bygningen et langt bedre udseende og en længere holdbarhed. Dette kan fx være en fordel, hvis du overvejer at sælge din ejendom.

Kontakt os og lær mere om fliserens i Herning og omegn

Fliserens i Herning? Det klarer vi. Vi kommer til dig og hjælper med fliserens uanset hvor i Midt- og Vestjylland, du bor. Vi har allerede mange glade kunder omkring Herning og Holstebro og vil meget gerne hjælpe dig med fliserens også. Du er velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, ringe på (+45) 20 14 64 80 eller skrive en mail til gerthavemand@gmail.com, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Længere nede på denne side kan du og læse mere om fliserens, fugesand samt om vores årlige abonnement på fliserens.

Fliserens nær Herning

Fliserens – hvornår?

Med det fugtige vejr vi har i Danmark, bliver de fleste fliser angrebet af alger, mos, flisepest og lav. Det viser sig som grønne, sorte, gule og hvide pletter. Alger og mos er skadelige. De virker som en svamp, der kan lade fugt sive ind i fliserne. Uden en behandling mod alger risikerer du frostsprængninger, da de danner rødder i fliserne. Når det fryser om vinteren, udvider rødderne sig, og så frostsprænges de.

Kom skaderne i forkøbet og bestil en fliserens, algebehandling og imprægnering af dine fliser – helst før skaden er sket.

Årsabonnement på fliserens

Du kan hos GA Service tegne et årsabonnement på algebehandling af dine fliser, så skal du ikke tænke på at holde dem pæne, det gør vi for dig. Vi kommer forbi en gang om året og vedligeholder dine fliser, så de altid fremstår pæne og rene. Vi kontakter dig altid, før vi kommer.

Imprægnering og efterbehandling ved rensning af fliser

Når fliserne er rene, kan vi imprægnere flisebelægningen. Imprægneringen gør dine fliser robuste og mindre modtagelige for alger og flisepest fremover. Vi tilbyder markedets bedste imprægnering med et testet og godkendt produkt.

Når vi har renset fliserne, algebehandler vi for at holde alger og flisepest væk fremover, så du ikke behøver en ligeså regelmæssig fliserens. Efter en algebehandling og eventuelt facaderens kan vi imprægnere overfladen, så mos og alger holdes væk fra facaden i længere tid.

Egenskaber ved imprægnering efter fliserens:

  • Kan anvendes fra 3 til 35 grader
  • Er total vandafvisning og vandtæthed efter 24 timer
  • Påføres med lavtrykssprøjte eller pensel
  • Hindrer alge og mosbegroning på facade, fliser og tag, da overfladerne ikke opfugtes

Fugesand

Afslutningsvis kan vi fylde fugerne med fugesand for at få mindst muligt ukrudt mellem fliserne. Det lyse fugesand anvendes til fugning af nye og ældre belægninger af beton eller natursten. Sandet er optimeret til terrasser, gangstier og let trafikerede indkørsler med fliser eller belægningssten. Fugesand er klassikeren, hvis du vil spare tid fremover.

Blandingen består af ovntørrede, næringsfattige mineraler og skaber dermed næsten ørkenlignende forhold pga. en naturlig høj pH-værdi – helt uden kemi og med naturlige materialer.

Der findes flere type sand, som kan anvendes og i mange prislag – du kan altid forhøre dig om typer og priser hos os, så du får den slags sand, der passer bedst til dine fliser.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Kontakt os, når du har brug for fliserens

Vi er specialiserede i at kæmpe mod alger, mos og andet flisepest, derfor kan du altid kontakte os, når du har spørgsmål til vores ydelser indenfor fliserens. Vi hjælper gerne med gode råd og er altid klar på et uforpligtende tilbud på fliserens.

Kontakt os og få et tilbud på telefon 20 14 64 80, send os en e-mail på gerthavemand@gmail.com eller brug vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud eller hør mere.