​Send os en mail

gerthavemand@gmail.com

Ring til os i dag

20 14 64 80

Hjælp til både græsslåning, anlægning og vedligehold af græsplænen​

​​​

Er din græsplæne et stort projekt, og er græsslåning en sur pligt for dig? Hos GA Service hjælper vi dig med alt fra nyanlægning og omlægning til vedligehold og klipning af græsplænen. Vi har stor erfaring på området, og vi hjælper kunder fra både Herning, Holstebro, Ringkøbing og omegn.

Rådgivning om nyanlægning og omlægning af græsplæner

Hos GA Service stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed, når det kommer til nyanlægning og omlægning af græsplæner.

For at opnå optimale forhold for den nye græsplæne er det vigtigt, at jorden er godt gennemarbejdet, så overskydende vand kan trænge væk. En konstant fugtig jord vil nemlig medføre kraftig mosdannelse, som med tiden vil kvæle græsset.

Lys er også en vigtig faktor. Har du store træer, kan man med fordel anlægge bede herunder og starte græsplænen længere fra træets stamme.

Vi rådgiver dig gerne i forbindelse med valg af græstype. Rullegræs er en mulighed, der bliver brugt mere og mere. Det koster lidt ekstra, men giver også et hurtigt og flot resultat. Vil du have anlagt din græsplæne på den ”gammeldags facon” er der flere typer frø at vælge imellem. Hvilken type afhænger af græsplænens formål: Er den til pynt eller til fodbold.

Græsslåning hvornår?

Det varierer alt efter sæson, hvor ofte du bør klippe din græsplæne. I vækstsæsonen, forår og sommer, bør din græsplæne klippes cirka en gang om ugen. Henimod efterår bliver græsklipningen mindre og mindre nødvendig, mens det i vintersæsonen stort set eller slet ikke skal gøres.

Hos GA Service anbefaler vi multiklip – også kaldet bioklip - hvor græsset findeles og er med til at gøde jorden. Herved dannes der også et filt-lag, som er med til at hindre mosdannelse. Når du bestiller græsslåning hos os, så anvender vi altid de nyeste og bedste maskiner på markedet, som gør det muligt at klippe selv vådt græs

Mange døjer også med mos på græsplænen, og det kan vi også hjælpe med at bekæmpe. Det kan gøres enten kemisk eller mekanisk. Alle græsplæner har dog gavn af en årlig vertikalskæring, da dette er med til at fjerne mosset og give luft til rødderne.

Kontakt os for rådgivning eller en aftale om græsslåning

Skal vi sende en havemand, som kan stå for græsslåning hos dig? Har brug for anden havehjælp, eller har du spørgsmål til vores priser? Uanset hvad, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 14 64 80 eller e-mail gerthavemand@gmail.com. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god pris pr. m2, som er så billig som muligt.

Læs mere​​

Firmaoplysninger

GA Service

CVR: 27875173

​Søndervang 11

6973 Ørnhøj

Kontaktoplysninger​

Telefon: 20 14 64 80

E-mail: gerthavemand@gmail.com

Bank: Vestjysk Bank

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt