​Send os en mail

gerthavemand@gmail.com

Ring til os i dag

20 14 64 80

Muldvarper
​​​

Muldvarpebekæmpelse i haven

Får du besøg af muldvarpe ses det hurtigt. Den lille dynge jord med op mod 5-6 kg jord pr. dynge er ikke til at tage fejl af. Nydeligt placeret på din fine græsplæne eller dine bede.

Sæt ind med bekæmpelse med det samme, når du har opdaget det første skud. Jo før du kommer i gang, jo bedre og nemmere vil det være at slippe af med de små skadedyr.

Du må ikke selv bruge gift

De gamle råd mod muldvarpe og mosegrise som f.eks. bekæmpelse ved hjælp af rådne fisk eller gas i gangene virker ikke. Dyret forsegler bare de berørte gange. Og bekæmpelse med gift må kun foretages af autoriserede personer. Lad os hjælpe.

Til muldvarpebekæmpelse findes der kun ét lovligt og anerkendt bekæmpelsesmiddel, nemlig små ”pellets” eller tabletter, der udskiller en bestemt gas. Dette bekæmpelsesmiddel kan også benyttes til bekæmpelse af mosegrise.

Effektive fælder

Brug af fælder er til gengæld en effektiv metode, der må anvendes af alle. Der findes flere forskellige typer. Den mest effektive fælde er en kraftig muldvarpesaks, som også er effektiv til fangst af mosegrise, hvis den sættes korrekt.

Ring og få et uforpligtende tilbud, hvis du har et muldvarpe- og mosegriseproblem

Tlf. 20 14 64 80 

gerthavemand@gmail.com 

Firmaoplysninger

GA Service

CVR: 27875173

​Søndervang 11

6973 Ørnhøj

Kontaktoplysninger​

Telefon: 20 14 64 80

E-mail: gerthavemand@gmail.com

Bank: Vestjysk Bank

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt