​Send os en mail

gerthavemand@gmail.com

Ring til os i dag

20 14 64 80

​Træfældning
​​​

Træer kan fældes hele året. Intet træ er for stort eller for lille.

Ved fældning af træer varetager vi alle aspekter: Fældning, opskæring, stubfræsning og oprydning.
Ønsker du at få lavet dit træ til flis, klarer vi naturligvis også det.

Vi fælder normalt træer fra jorden, men ved meget vanskelige træer nær bygninger fælder vi træerne med topkapning.

Det kan være nødvendigt at bruge lift, hvis træet står ind over hustag eller lign. Det kan også være nødvendigt at isolere el-ledninger, hvis grene og lign. rager ind over eller imellem disse. I disse tilfælde kontakter vi det lokale elselskab for den fornødne hjælp.

​Du vælger selv, om du efterfølgende ønsker at beholde træet. Det kan evt. opskæres til brændelængder ca. 30-40 cm, så det er klar til flækning.

Vi udfører også stubfræsning, rodfræsning og flishugning af træerne.

​Du er velkommen til at skrive en mail evt. med et billedet af det træ, du ønsker fældet, så giver vi dig en pris ud fra det.


​Kontakte os for råd, vejledning og priser på telefon 20 14 64 80 eller 20 35 94 10, eller ved at sende en mail til gerthavemand@gmail.com.

Beskæring og topkapning

​Præstborg Skovpleje klarer alt fra beskæring af enkelte grene af træer og buske til fældning af træer. Når vi beskærer træer og buske, gøres det med størst mulig hensyntagen og viden på området. Vi ved, hvornår det er bedst og sundt for træet at blive beskåret. Det er din sikkerhed for et godt resultat.


Beskæring kan foretages i op til syv meters højde. Hvis du har behov for beskæring højere oppe, kan vi gøre dette ved at benytte en lift eller topkapper. Det er vores og din sikkerhed for et godt udført arbejde. Topkapning foregår ved, at vi enten kravler op i træet eller bruger en lift. Er træet sundt kravler vi, da det er den billigste løsning.

Styning

Nogle træer egner sig til styning, andre ikke. Vores topkapper kan rådgive, idet hans uddannelse og erfaring giver ham en stor viden og indsigt i, hvad der bliver pænt og harmonisk.​

Flisning af fældet træer​

Vi skærer gerne træet op til brænde eller flishugge det. Vi kan også kører hele eller dele af træet væk. Vi har vores egen flishugger, så man kan få sit eget træ fliset til brug for ukrudtsbekæmpelse i bede. Man kan også nyde synet, når flisen får patina af vejr og vind, eller vi kan fjerne alt fliset træ. Vi tilbyder flishugning af både store og små grene i op til 30 cm i diameter. 

Rengøring

Vi sørger naturligvis altid for at rydde op efter os, præcis som var det vores egen have.

Stubfræsning og rodfræsning​

Vi klarer din bambus, hækken eller træstubbe.

​Bliver du lidt træt ved tanken om, at du skal i gang med at grave din bambus, hækken eller et par træstubbe op i haven, så ring til Præstborg Skovpleje.

Du får en god pris, for vi har gjort det nemt og hurtigt for os selv ved at have alle de rigtige værktøjer, der let og bekvemt kan fjerne det hele.

Vi tilbyder også at dække alle huller, så haven bliver flot, hel og velplejet med det samme.

​Stubfræsning uden spor

Vores maskiner kan komme til, hvor andre maskiner må give op. De kan komme igennem en normal dør og kan komme rundt på næsten ingen plads.

Og vi kan fræse træstubben væk, effektivt, 40 cm under jordoverfladen, og det sker uden at efterlade store spor i græsplænen, blomsterbedet eller på parkeringspladsen.

Hos boligselskaber eller andre med større, grønne arealer laver vi en god samlet pris, så I kan slippe af med både de uklædelige stubbe, gamle hække og generende rodnet på én gang.

Vi kan individuelt aftale, om vi skal fjerne affaldet, og om vi skal medbringe ren jord til reetablering.

Stubbene skal væk

Træstubbe indeholder nogle stoffer, som gør, at den ikke er egnet til flis. Stubbene skal derfor afleveres på genbrugspladsen eller bortskaffes.

Få fjernet de skæmmende områder i form af stubbe, rødder og gammelt krat fra dine grønne arealer. Bestil en gennemgang af dine områder og få en samlet pris.

​Kontakte os på telefon 20 14 64 80 eller 20 35 94 10.

Ga Service
Søndervang 11 st
6973 Ørnhøj
Telefon: 20 14 64 80

CVR: 27875173
E-mail: gerthavemand@gmail.com

Firmaoplysninger

GA Service

CVR: 27875173

​Søndervang 11

6973 Ørnhøj

Kontakt oplysninger​

Telefon: 20 35 94 10

Telefon: 20 14 64 80

E-mail: gerthavemand@gmail.com

Bank: Vestjysk Bank

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt