Fortovsrens

Professionel fortovs behandling

Fortov og indkørslen er pænest, når fliserne er renset for ukrudt.

Førstehåndindtrykket gør forskellen på forfald eller velholdt.

​Ukrudtsbørste er vores nye våben

Har du selv forsøgt at holde ukrudtet nede med en brænder eller med håndkraft, vil du kigge misundeligt på det nye ukrudtsvåben hos Præstborg Skovpleje: Ukrudtsbørsten.

Vi tilbyder at anvende ukrudtsbrænderen både i din private have og på større arealer f.eks. rundt om virksomheder eller i boligforeninger.

Ukrudtsbørste !erner skidtet helt nede ved flisen. Det nye våben mod ukrudt kan også komme i bund på de svære steder langs fortovskanterne.

Asfalt og alle fugerne mellem fliserne bliver hurtigt pæne, når vores ukrudtsbørste pisker afsted. Oven i købet har vi gode tips til, hvordan du undgår, at ukrudtet kommer igen.

Ved stort ukrudt er det hurtigere at bruge ukrudtsbørsten end at bruge en brænder eller damp. Det er en lettelse for alle, der kæmper mod løbsk ukrudt at få besøg af børsten fra Præstborg Skovpleje.

Husk, det kan sagtens lykkes at få grønne områder til at se pæne ud igen – også selvom der ikke har været gjort noget ved ukrudtsbekæmpelsen i et stykke tid.

​Ring og bestil et besøg af vores ukrudtsvåben på telefon (+45) 20 14 64 80.

Kontakt os og få et tilbud

Kunne du tænke dig at modtage en mere konkret pris? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 20 14 64 80, e-mail gerthavemand@gmail.com eller via vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.