Hækklipning

Vi tilbyder professionel hækklipning hos dig​

Trænger hækken til at blive klippet? Så kommer vi gerne og ordner det for dig. Hos GA Service har vi stor erfaring med bl.a. hækklipning, hvorfor du trygt kan lade os varetage opgaven for dig. Vi står primært til rådighed i Herning, Holstebro og Ringkøbing, men kommer naturligvis også gerne udenfor disse områder.

For mange mennesker er hækklipning en sur pligt, som bare skal overstås. Heldigvis kan du få professionel hjælp lige her. Vi kommer nemlig gerne og foretager klipning af hæk for dig, så du ikke længere skal bekymre dig om det. Vores gartner kan desuden tilbyde træfældning og en række andre former for haveservice, så tøv aldrig med at kontakte os.

Hækklipning hvornår?

I princippet kan hækklipning foretages hele året rundt, hvis den trænger. Dog er det mest ideelle tidspunkt sommermånederne, hvor temperaturen er høj, og hækken spirer. Vi står altid klar til at komme og klippe din hæk, når det passer dig bedst. Vi har erfaring med at klippe diverse former for hække.​​

Når vi udfører havearbejde hos vores kunder, arbejder vi altid med en høj grundighed og effektivitet. Derudover sørger vi for at overholde alle vores aftaler til punkt og prikke. Du kan desuden forvente, at vi altid leverer veludførte resultater, som du kan få glæde af i mange år.

Hvad koster hækklipning?

Vores priser på hækklipning afhænger af flere forskellige ting. Det kommer bl.a. an på, hvordan hækken skal klippes, samt hvor mange kvadratmeter der er tale om. Vi garanterer dog altid en billig pris pr. meter til enhver kunde.

Kontakt os og få et tilbud

Kunne du tænke dig at modtage en mere konkret pris? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 20 14 64 80, e-mail gerthavemand@gmail.com eller via vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.

 

Vi tilbyder også:
Stubfræsning | Brolægning | Træfældning | Græsslåning | Algebehandling