Træfældning

Professionelt firma tilbyder sikker træfældning

Skal du have fældet et eller flere træer i haven? Så kan du få professionel hjælp lige her. Hos GA Service har vi mange års erfaring indenfor træfældning, og derfor kan vi varetage enhver opgave på området. Vi servicerer primært kunder fra Herning, Holstebro, Ringkøbing og omegn.

Vi er et professionelt firma, som står klar til at hjælpe med alle former for fældning af træer og stubfræsning. Vi har en række forskellige redskaber til rådighed, så vi er i stand til at løse både simple og komplicerede opgaver. Du kan trygt lade os stå for træfældning hos dig – vi sætter nemlig altid sikkerhed i højsædet.

Hvad koster træfældning?

Vores priser på træfældning varierer fra opgave til opgave. Det kommer bl.a. an på træets størrelse, hvor mange træer der er tale om, samt hvilke redskaber vi skal bruge. Du kan dog være sikker på, at vi altid giver dig en så billig pris som muligt, uanset hvilken opgave du stiller os.

Vi er en loyal og imødekommende samarbejdspartner. Det betyder, at vi overholder alle vores aftaler, og at vi altid sætter dine personlige ønsker og behov i centrum for vores arbejde. Hos os kan du desuden altid få kompetent rådgivning, hvor vi sammen finder den bedst mulige løsning til din opgave.

Kunne du tænke dig at høre mere?

Ønsker du at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af træfældning? Så er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 20 14 64 80 eller e-mail gerthavemand@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer og et godt tilbud til dig.

 

Vi tilbyder også:
Stubfræsning | Brolægning | Hækklipning | Græsslåning | Algebehandling

Kontakt os og få et tilbud

Kunne du tænke dig at modtage en mere konkret pris? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 20 14 64 80, e-mail gerthavemand@gmail.com eller via vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.