Ukrudtsbørste

​Ukrudtsbørste er vores nye våben

Har du selv forsøgt at holde ukrudtet nede med en brænder eller med håndkraft, vil du kigge misundeligt på vores nye ukrudtsvåben: Ukrudtsbørsten.

Ukrudtsbrænderen kan anvendes både i din private have og på større arealer f.eks. rundt om virksomheder eller i boligforeninger.

Ukrudtsbørsten fjerner skidtet helt nede ved flisen – og den kommer helt i bund selv på de sværeste steder langs fortovskanterne.

Asfalt og alle fugerne mellem fliserne bliver hurtigt pæne, når vores ukrudtsbørste pisker afsted. Oven i købet har vi gode tips til, hvordan du undgår, at ukrudtet kommer igen.

Ved stort ukrudt er det hurtigere at bruge ukrudtsbørsten end at bruge en brænder eller damp. Det er kort sagt en lettelse for alle, der kæmper mod løbsk ukrudt, at få besøg af børsten fra GA Service.

Vi slår også gerne græsset og klipper hække og træer, når vi alligevel er i gang.

Bestil et besøg af vores ukrudtsvåben på telefon (+45) 20 14 64 80 eller ved at sende en mail til gerthavemand@gmail.com.

Kontakt os og få et tilbud

Kunne du tænke dig at modtage en mere konkret pris? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 20 14 64 80, e-mail gerthavemand@gmail.com eller via vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.