Algebehandling

Vi tilbyder algebehandling

Professionel algebehandling

Vi tilbyder effektiv algebehandling til private, virksomheder, industrihaller, landbrug, kirke og boligselskaber. Vi fjerner alger fra taget, facade, skilte og flisebelægning.

​Vi tilbyder algebehandling med et flot resultat, en fornuftig pris og en god service. Vores algebehandling fungerer rigtig godt på tag, facade, flisebelægning samt på træterrasse og hegn.

​Effektiv algebehandling

Algebehandlingen fjerner alger og mos, som holder på fugten, og som kan medføre frostskader. Med behandling eks. hvert andet år, har du hele tiden et flot og rent tag/facade, der samtidig er sikret maksimal holdbarhed. Det er sund fornuft og god økonomi.

Du kan i løbet af 3-4 uger se en effekten på behandlingen. Efter behandlingen er påført kan der gå 2-6 måneder, før du vil se det endelige resultat.

Algebehandling på mange forskellige overflader

  • Tag alle typer + tagpap
  • Facadevægge
  • Flisebelægning
  • Træterrasse
  • Træhegn
  • Døre og porte

Vi kommer i hele Jylland til kirke, herregårde, slotte og andre, smukke bygninger, som trænger til en opfriskning med algebehandling.

Ring og få en pris på algebehandling og fliserens på telefon (+45) 20 14 64 80.

Kontakt os og få et tilbud

Kunne du tænke dig at modtage en mere konkret pris? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 20 14 64 80, e-mail gerthavemand@gmail.com eller via vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.