Muldvarper

Muldvarpebekæmpelse på kirkegården​

Du er ikke i tvivl, når du får besøg af en muldvarp. Den lille dynge jord med op mod 5-6 kg jord pr. dynge er ikke til at tage fejl af.

Start bekæmpelsen, når du opdager det første skud.

Jo før du kommer i gang, jo bedre og nemmere vil det være at slippe af med de små skadedyr.

I forårsmånederne vågner han-muldvarpe op fra vinterdvalen og begynder straks at grave gange i jorden. Det medfører nye muldvarpeskud, som snart ligger som perler på en snor.

Til muldvarpebekæmpelse findes der kun ét lovligt og anerkendt bekæmpelsesmiddel, nemlig små ’pellets’ eller tabletter, der udskiller en gas. Metoden benyttes også til bekæmpelse af mosegrise.

Du må ikke selv bruge gift.

De gængse husmoderråd med rådne fisk eller gas i gangene virker som regel ikke. Dyret forsegler bare de berørte gange. Og bekæmpelse med gift må kun foretages af autoriserede personer.

​Fælder er det mest effektive

Brug af fælder er til gengæld en effektiv metode, som må anvendes af alle. Der findes flere forskellige typer, men den enkleste og mest effektive fælde er en kraftig muldvarpesaks, som også er effektiv til fangst af mosegrise, hvis den sættes korrekt.

Har du problemer med muldvarpe og mosegrise, så ring og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere

Produktblad (PDF)

Kontakt os og få et tilbud

Kunne du tænke dig at modtage en mere konkret pris? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 20 14 64 80, e-mail gerthavemand@gmail.com eller via vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.