Salg af træpiller

Vi tilbyder salg af træpiller

Dansk produceret træpiller i top kvalitet

Vi servicerer både private og erhverv i hele Jylland med træpiller i bedste kvalitet til gavn for såvel miljø som vores kunders økonomi.

Vi har forhandling af Danmarks nyeste og mest moderne træpilleproduktion, som blev indviet 2006 med det helt klare formål at fremstille de bedste træpiller på markedet. Det er til fulde lykkedes. Brændværdien er meget høj – smuld og støvindholdet er meget lavt. Det giver forbrugeren problemfri fyring. Samtidig sparer du op til 50 % i forhold til olieprisen, og da der kun benyttes helt rene råvarer, skånes miljøet for CO2-udledning.

Hent selv

Hent selv dine træpiller i sække med trailer, varevogn, traktor eller lastbil

Leveret

Få leveret træpillerne: Løst aftippet, blæst ind med tankvogn eller i sække.

Der kan tegnes kontrakt, som sikrer fast pris og stabil leverance af samme gode kvalitet. Der kan betales kontant, bankoverførsel, mobilpay eller oprettes erhvervskonto.

Nemmere og bedre kan det ikke blive! Forhør venligst vedr. levering og priser:

Michael Larsen – tlf.: (+45) 40 14 94 10

Gert Andersen – tlf.: (+45) 20 14 64 80

info@praestborg.dk

  • 6 mm træpiller 1 palle
  • 8 mm træpiller 1 palle

På en palle er der 990 kg i alt. De bedste træpiller på markedet.

Træbriketter

Ved at bruge træbriketter som brændsel får du en miljørigtig varmeløsning, der også er billigere end eksempelvis olie og gas.

Hos Præstborg sælger vi hårdt pressede træbriketter til gode priser. Træbriketterne fremstilles af rent og relativt groft savsmuld, høvlspåner eller knust knæ, og de har lang brændetid.

Kontakt os og få et tilbud

Kunne du tænke dig at modtage en mere konkret pris? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 20 14 64 80, e-mail gerthavemand@gmail.com eller via vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.