Stubfræsning

Vi har stor erfaring med at foretage stubfræsning​

Har du en stub i haven, du gerne vil have fjernet? Så er du velkommen til at kontakte GA Service. Hos os finder du en professionel havemand, som står klar til at udføre stubfræsning hos dig. Vi står primært til rådighed i Herning, Holstebro og Ringkøbing, men kommer også gerne udenfor disse områder.

Ønsker du at få fjernet et træ fra din have? Så kommer vi gerne og klarer både træfældning og rodfræsning for dig. Vi starter med at fælde træet, hvorefter vi fræser roden, så du kan så græs eller lave et bed der, hvor træet stod før.

Vi klarer både simple og komplicerede opgaver, så du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for at få hjælp.

Hvad koster stubfræsning?

Vores priser på stubfræsning afhænger af flere forskellige ting. Det kommer bl.a. an på, hvor stor stubben er, samt hvilken type træet er. Når du samarbejder med os, er du dog altid garanteret en så billig pris som muligt, uanset hvilken opgave vi skal løse.

​Vi kommer altid gerne ud til dig og kigger på stubben, og rådgiver dig om, hvordan den fjernes bedst muligt. Du kan derudover regne med, at vi altid overholder alle vores aftaler, og at vi rydder op efter os selv, når vi har løst en opgave.

Kunne du tænke dig at høre nærmere?

Har du spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde af stubfræsning, eller kunne du tænke dig et godt tilbud. Så er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 20 14 64 80,  e-mail gerthavemand@gmail.com eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Vi tilbyder også:
Brolægning | Hækklipning | Træfældning | Græsslåning | Algebehandling